Schuifpui in Sint-Oedenrode

Laat uw schuifpui plaatsen door Belisol Eindhoven. De medewerkers van Belisol zijn ervaren vakmensen en geven graag antwoord op al uw vragen.

In de buurt van Sint-Oedenrode vindt u Belisol Eindhoven

Een schuifpui is een betrouwbare investering voor de toekomst van u en uw woning. De schuifpui is van alle tijden en verveelt nooit. Daarnaast hebben de schuifpuien van Belisol een lange levensduur.

Drie redenen om een schuifpui te kiezen

Om u een handje te helpen geven wij u drie redenen om te kiezen voor een schuifpui van Belisol Eindhoven.

  • Uw schuifpui kan niet stuk waaien. In tegenstelling tot een gewone deur die bij extreme weersomstandigheden uit zijn voegen kan waaien.
  • U bent verzekerd van veel daglicht in uw woning dankzij de schuifpui.
  • Een schuifpui is onderhoudsvriendelijk. Ze trekken geen stof aan en hoeven niet opnieuw geschilderd te worden.

Belisol Eindhoven

De locatie van Belisol Eindhoven ligt vlakbij Sint-Oedenrode.

De locatie van Belisol Eindhoven heeft een ideale ligging. Hier vindt u een uitgebreid gamma van schuifpuien. De verkopers begeleiden u graag bij het maken van de juiste keuze. U kunt de showroom van Belisol Eindhoven de hele week bezoeken, behalve op zondag. Bekijk hier de openingstijden. U vindt de showroom op Dillenburgstraat 11 in Eindhoven. Hier is voldoende parkeergelegenheid. U kunt er ook voor kiezen telefonisch een afspraak te maken met één van de experts van Belisol. Het nummer is 040 200 52 00.

Referenties

Belisol Eindhoven heeft schuifpuien geplaatst bij duizenden tevreden klanten. Hieronder leest u een kleine selectie van enkele recente ervaringen van deze klanten.

"Tevreden over de service van Belisol," zegt Frits uit Sint-Oedenrode. "Zes (grote) aluminium raamkozijnen en dubbele tuindeuren besteld. Alles is conform afspraak geleverd. Zowel in de showroom als telefonisch/per mail zijn al onze vragen netjes en snel beantwoord en werd er met ons meegedacht waar nodig. De jongens die de kozijnen hebben geplaatst waren vakkundig en doen hun werk zichtbaar met veel plezier. Kortom, ik kan iedereen die op zoek is naar kwalitatief goede kozijnen én een goede service Belisol van harte aanraden."
Steven uit Eindhoven: "Twee jaar geleden voorkant van huis gedaan. Deze week achterkant voorzien van kozijnen en glas. Beide keren vallen me de monteurs op. Afspraak is afspraak. Beleefd en geen poespas. Plaatsing en afwerking top! Afgelopen jaren het een en ander laten doen door externe partijen (keuken), steeds teleurstellend. Belisol is voor mij hierop een uitzondering. Monteurs met liefde en kunde voor het vak. Mijn dank!"

Meer weten over onze klantervaring? Ga naar de site van Klantenvertellen.nl of bekijk de foto’s van recent opgeleverde schuifpuien.

Komt u ook naar Belisol Eindhoven?

We nodigen u graag uit voor een persoonlijk adviesgesprek. U kunt online een afspraak maken met een adviseur van Belisol Eindhoven. Of vraag direct online een brochure aan. Onze adviseurs kijken samen met u naar uw mogelijkheden en wensen, en maken vrijblijvend een offerte. U bent van harte welkom. Wellicht tot snel!